Return to the Homepage
Home About Us Our Work Our Customers Publications Contact Us
Our Work
Homes
Commercial
Roofing
Concrete Countertops


Southview Addition
Simply put, this family ran out of room for their growing family. They needed more space for their kids and friends to hang out. A two-story, 468 SF addition was added to the back of the house and more space created in the existing house by adding a loft in what was once a two-story living room. We also dug out the hill behind the house for a back yard and patio around the addition and constructed a beautiful stonewall to retain the hilly site.

Design by Reap Construction & Hillview Design
 
 
 
 
 
 
Home | About Us | Our Work | Our Customers | Contact Us

Reap Construction, LTD.    P.O. Box 442    840 West Main St.    Richmond, Vermont 05477    802.434.4993